de pedicure

 

Mijn naam is Annelies Alderse Baas - Moro. Nadat ik jarenlang met veel plezier in de administratieve sector werkzaam ben geweest, vond ik het tijd voor wat anders. Ik heb mijn plek gevonden in de thuiszorg. Ik vind het leuk mensen te ondersteunen en te helpen zelfstandig te blijven wonen en functioneren.
Naast mijn werk in de thuiszorg werk ik ook voor PGB-houders.

Daarnaast ben ik, na het behalen van mijn diploma, begonnen als zelfstandig pedicure. Als gediplomeerd pedicure ben ik in januari 2014 mijn praktijk aan huis begonnen, waarin ik u graag ontvang. Daarnaast behoort een behandeling bij uw thuis (ambulant) ook tot de mogelijkheden! Ik werk ook graag met ouderen die zelf hun voeten niet meer zo goed kunnen verzorgen.

 

Als gediplomeerd pedicure ben ik aangesloten bij de landelijke brancheorganisatie voor pedicures: ProVoet. Ik volg regelmatig workshops en lezingen om mijn kennis actueel te houden en uit te breiden.

Goede voetverzorging is belangrijk en draagt bij aan goede en veilige mobiliteit, goede gezondheid en een stukje levensvreugde voor iedereen en in het bijzonder voor de oudere.

 

Opleidingen

- Opleiding Basispedicure bij IMKO Vakopleidingen. Geslaagd in 2013.

 

Cursussen

- 'Voetzorg bij ouderen in thuiszorgsituatie of zorginstelling', ProVoet congres powered by Voetzorg+. Deelname in 2021. Klik hier voor een kort verslag. 

- Voetreflex Massage, MOOD Massage. Geslaagd in 2017

 

Workshops

- Masterclass ‘Een pijnlijke voet in de handen van de (medische) pedicure, door Margreeth van Putten.

- ‘Ontspannende voetmassage’ door Carla Pleijers, massagedocente bij "Mazzaze".

- Mycosen (schimmels) aan voeten en nagels

- Dermatologie, huidafwijkingen en nagelveranderingen